Fodbold Tilmelding

Her kan du tilmelde dig via Conventus. Du kan anvendes diverse betalingskort. Bemærk at det kan gå lidt tid inden oversigten vises.

Klikke på det holdnavn du eller dit barn ønsker at spille på. Hvis du ser dette på en lille skærm skal du scrolle ned. Her kan du også læse om træningstider, prisen, hvem der er træner, samt kontaktoplysninger på pågældende.

Her efter klik "Tilmeld"

Hvis det er første gang du tilmelder dig, skal du taste dine oplysninger ind under Nyt medlem.

Husk at gemme dit login oplysning, da du skal bruge dem igen næste gang du betaler kontingent. Det er desuden vigtigt hvis du tilmelder dit barn, at du taster dit barns oplysninger ind.

Du skal tilmelde dig en gang i året i august måned. Hvis du ønsker at vintertræne på kunstgræsbanen eller spille indendørs. Skal du også ind og tilmelde dig til det. Dette skyldes at der er forskelligt kommunalt tilskud, alt afhængigt om det er inde eller ude.

Fodbold-arrangementer

Ildsjæle

Ensted IF er en forening, der er båret af ildsjæle fra lokalsamfundet. Trænere, hjælpere og bestyrelsesmedlemmer arbejder frivilligt, fordi de har en glæde ved at gøre det de gør, og fordi de mener, at idrætsforeningen er et vigtigt aktiv i lokalsamfundet, som det er værd at bakke op om. Så støt os og giv en hånd med.

Kontakt os

Ensted IF

Skolegade 10, Stubbæk,

6200 Aabenraa

Halinspektør Henning P. Bonde

Mobil: 40143821

Følg os

Du kan følge os på facebook