Fodbold

FodboldFrivillige trænere er en stor mangelvare, også her i Ensted IF fodboldafdeling. Så det er ikke sikkert der er fodbold for dit barns årgang.


Vi opfordre derfor, jer forældre, til selv at tage rollen som frivillige. Snak evt. med nogle stykker fra den årgang jeres barn er i, for at fordele opgaven på flere skuldre.


Kontakt så formanden i klubben. Vi hjælper med anskaffelse af materiale, baner og hvis i ønsker dette, en DBU træneruddannelse, som kan afholdes i klubben og på det tidspunkt i ønsker det.


Hvis i ikke har til kontingentet. Er det muligt at søge fripas ved Aabenraa Kommune. Informationer om dette finder her:

Gratis fritidsaktiviteter med fritidspas

TræningDu kan se træningstiderne under "Tilmelding".


Under tilmelding kan du også se hvilke hold der tilbydes i år, tid og sted, samt prisen for at deltage.


Holdets træner fremgår også af oversigten og du kan og du er velkommen til at kontakte nedenstående personer hvis du har spørgsmål vedr. træningen i fodboldafdelingen.

Ensted IF Super Masters søger...En flok ældre Old Boys spillere har i år for første gang dannet et Super Masters 7 mænds hold. Man kan spille Super Masters fra man har fyldt 55 år. Vi har dog nogle yngre spillere med på dispensation. Hvis du har det passende alder og lyst til at rende efter bolden sammen med os er du meget velkommen!


Vi har spillet de første kampe og humøret og motivationen er i top!Indtil videre spiller vi kamp hver mandag kl. 19. Vi vil gerne blive flere spillere så vi også kan arrangere en yderligere træningsaften per uge.


Interessenter kan henvende sig til træner Flemming Øgendahl på 61 20 68 55 eller Matthias Giebner på 40 12 40 50.

BestyrelsenFormand / kampfordeler / dommerpåsætter:

Kim Gude-Hansen

Kontakt - tlf. 2337 8092 - kim.gude@gmail.com


Næstformand:

Michael Lindemann-Thomsen

Kontakt: tlf. 25332029 - Mail: uffetrold@yahoo.dk


Bestyrelsesmedlemmer:

Henrik Hansen - tlf. 30556373 / hdssj-s35-01@mil.dk

Ulrik Johansen - tlf. 23143466 - Mail: ulrik@b-johannsen.dk


Materialeforvalter

Steffen Lauritzen  - tlf. 7172 3555 -  steffenlauritzen@hotmail.com

KunstgræsbanenKunstgræsbanen ved Ensted idrætshal er en af de nyeste generationer af kunstgræs.  Det betyder bl.a., at bolden hopper og løber hen over banen på en så naturtro måde som overhovedet muligt på et kunstigt græstæppe. Banen måler 20 x 40 meter og har 7 mandsmål samt bander hele vejen rundt.


På banen er der installeret et moderne belysningsanlæg med den nyeste LED teknologi, og der er installeret en møntautomat, så det er muligt for sognets unge at benytte banen når den er ledig.Det kan ikke garanteres at banen er sneryddet.


Booking

Se ledige træningstider under fanen "Det sker". Skulle andre klubber være interesserede i leje af banen, kontakt da formanden for EIF Fodbold, kontakt da Halinspektør Henning P. Bonde på : Enstedhallen@mail.dk eller mobil 4014 3821

PDF-dokumenter


 

Hent dokumenter

 (Alt til træner, spiller og tidtagere)

 

 - Spillercertifikat

 - Børneattester

 - Fototilladelse

 - Guide til betaling af kontingent


SponsorerEnsted IF Fodbold vil gerne takke Danlamp A/S, A78 Arkitekterne og Klink for fysioterapi Felsted & Tinglev til U10 og U11 for det fine spillersæt samt træningsdragt til alle drengene.


Stort tak til

- www.A78.dk

- www.danlamp.dk

- www.fysio-fat.dk

- www.bendix-arkitekt.dk

Ildsjæle


Ensted IF er en forening, der er båret af ildsjæle fra lokalsamfundet. Trænere, hjælpere og bestyrelsesmedlemmer arbejder frivilligt, fordi de har en glæde ved at gøre det de gør, og fordi de mener, at idrætsforeningen er et vigtigt aktiv i lokalsamfundet, som det er værd at bakke op om. Så støt os og giv en hånd med.

Kontakt os


Ensted IF

Skolegade 10, Stubbæk,

6200 Aabenraa

Halinspektør Henning P. Bonde

Mobil: 4014 3821

Følg os


Du kan følge os på facebook