Gymnastik

Gymnastik


Kære gymnaster og forældre. Vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører er frivillige personer, der bruger deres fritid på gymnastik sammen med jeres børn fordi de er vilde med gymnastik og gerne vil dele deres entusiasme med børnene.


Vi vægter vores instruktørers kvalifikationer højt og tilbyder dem at tage på et DGIkursus hvert år. Vores minimumskrav til instruktørerne på vores Mix-hold er at de har gennemgået et grundlæggende spring-modtager-kursus.


Vi forventer derfor at jeres børn kommer til gymnastik fordi de gerne vil og at de deltager i gymnastikken og at de er omklædte til tøj de kan bevæge sig. Vi forventer at jeres børn hører efter hvad instruktørerne og hjælpetrænerne siger og at I som forældre også lytter til instruktørerne.


Er I uenige med eller har spørgsmål til instruktørerne om noget i forhold til gymnastikken, er I velkommen til at snakke med dem om det efter timen eller tage kontakt til den person der er bestyrelsens kontaktperson for holdet. Vi vil gerne at der er rene og klare linier.

Vi er rigtig glade for den store opbakning fra jer som forældre til gymnastik-holdene og vi kan godt forstå at I gerne vil følge med i hvad jeres barn laver til gymnastik. Vi vil dog gerne have at I, mens jeres børn laver gymnastik, venter ude i cafeteriet (hallen) eller omklædningsrummet (Tumlesalen).

 

Til forældre/barn-holdet forventer vi selvfølgelig at I, forældre, deltager aktivt sammen med jeres børn. Og at både børn og forældre er omklædte til tøj I kan bevæge jer i. Større og mindre søskende er velkomne, men de må ikke forstyrre gymnastikken.

 

Af sikkerhedsmæssige årsager ser vi helst at pigernes lange hår er sat op og at børnene ikke bærer smykker eller andet der hænger løst rundt om halsen, håndleddet, fodleddet mm. samt at lange øreringe er taget af når de laver gymnastik.

 

Fra 4. gang efter sæsonstart er tilmeldingen til holdet bindende og kontingentet for hele sæsonen skal derfor betales.

 

De bedste hilsner og ønsker for en god gymnastiksæson

Bestyrelsen for gymnastik i EIF

Bestyrelsen


Formand: Mona Jacobsen

Kontakt - mobil: 2091 9281 - mail: msj@kenish.dk


Næstformand: Malene Heldt

Kontakt - mobil: 2857 1635 - mail: maleneheldt@gmail.com


Bestyrelsesmedlemmer:

Tina Jakobsen  -  ktcollin@gmail.com

Lis Hanquist  - lishanquist@hotmail.com

Ida Marie Chr istensen  - ida_mariec@hotmail.com

Træning og Hold


Træningstider for sæsonen 2017/2018

Ved spørgsmål angående gymnastiksæson 2017/2018 er I velkommen til at kontakte Mona Jacobsen på tlf. 2091 9281 eller på gymnastikbestyrelsens fællesmail Enstedgym@gmail.com Der tages forbehold for ændringer.


Holdbeskrivelse Tumlingerne

På forældre/barn holdet vil der blive arbejdet med store og små redskaber, rim og remser, rytmik og fantasilege, for derigennem at styrke barnets motoriske udvikling, og ikke mindst, give forældre og barn en sjov oplevelse på barnets præmisser.


Krudtuglerne (3-5 år)

Gymnastik for børn i alderen 3-5 år (man skal gå i børnehave). For børn der er mere selvstændige end på forældre/barn holdet.Børnene vil få sved på panden og der vil være fuld fart over feltet. På krudtuglerne bliver børnene introduceret til gymnastikken med sang og musik samt spændende og udfordrende redskabsbaner. Samtidig vil vi på krudtuglerne øve grundtrinene til større spring, der bruges på springholdene.


Springlopperne 1 (alder: 0-2 klasse)

Holdet er for dig, der godt kan lide at lave gymnastik, men fortsat med stor fokus på den sjove tilgang til gymnastikken via leg. Gymnasterne vil blive introduceret til både rytmisk gymnastik og spring for begyndere.


Springlopperne 2 (3 klasse og opefter)

Holdet byder på forskellige former for udfordrende spring og rytmisk gymnastik. Der vil være en god opvarmning, krydret med både styrketræning og teamwork i form af forskellige aktiviteter.


Pilates

Pilates-træning styrker musklerne og gør dem spændstige, giver bedre kropsholdning, smidighed og balance. Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejrtrækningen. Vi bruger også jævnligt store bolde under træningen.


Herrer

Sund og sjov gymnastik for aktive mænd i alle aldre. Første halvdel vil være en kombination af forskellige elementer fra gymnastikken såsom styrke- og konditionstræning efterfulgt af en omgang hockey, så husk endelig at få skoene med.


Dans og bevægelse

Dans og bevægelse er en enkelt og befriende måde at træne alle kroppens muskelgrupper på, det giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance og en følelse af glæde i kroppen. Der arbejdes med sen simpel koreografi, som du selv skal arbejde ud fra, der er ikke ingen rigtige eller forkerte måder at danse og bevæge sig på, men kun din egen unikke måde. Alle kan være med og det kræver ikke dans erfaring for at deltage, men du skal have lyst at bruge din krop på en lidt anderledes måde.Kontakt os

Ensted IF

Skolegade 10, Stubbæk,
6200 Aabenraa

Halinspektør Henning P. Bonde

Mobil: 40143821

Følg os

Du kan følge os på facebook