Velkommen til Ensted Fodbold Afdeling

For at tilmelde dig et hold skal du trykke på Tilmelding

Klikke på det holdnavn du eller dit barn ønsker at spille på. Hvis du ser dette på en lille skærm skal du scrolle ned. Her kan du også læse om træningstider, prisen, hvem der er træner, samt kontaktoplysninger på pågældende.

Her efter klik Tilmeld

Hvis det er første gang du tilmelder dig, skal du taste dine oplysninger ind under Nyt medlem.

Husk at gemme dit login oplysning, da du skal bruge dem igen næste gang du betaler kontingent. Det er desuden vigtigt hvis du tilmelder dit barn, at du taster dit barns oplysninger ind.

Du skal tilmelde dig en gang i året i august måned. Hvis du ønsker at vintertræne på kunstgræsbanen eller spille indendørs. Skal du også ind og tilmelde dig til det. Dette skyldes at der er forskelligt kommunalt tilskud, alt afhængigt om det er inde eller ude.

 

OBS!
Frivillige trænere er en stor mangelvare, også her i Ensted IF fodboldafdeling. Så det er ikke sikkert der er fodbold for dit barns årgang. Vi opfordre derfor, jer forældre, til selv at tage rollen som frivillige. Snak evt. med nogle stykker fra den årgang jeres barn er i, for at fordele opgaven på flere skuldre. Kontakt så formanden i klubben. Vi hjælper med anskaffelse af materiale, baner og hvis i ønsker dette, en DBU træneruddannelse, som kan afholdes i klubben og på det tidspunkt i ønsker det.

 

Hvis i af en eller anden grund gerne vil have jeres barn tilmeldt fodbold, men ikke har til kontingentet. Er det muligt at søge fripas ved Aabenraa Kommune. Informationer om dette finder her: Gratis fritidsaktiviteter med fritidspas

©2018  Ensted IF  Skolegade 10 - Stubbæk - 6200 Aabenraa