Gymnastik skal være sjovt

Kære gymnaster og forældre
Vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører er frivillige personer, der bruger deres fritid på gymnastik sammen med jeres børn fordi de er vilde med gymnastik og gerne vil dele deres entusiasme med børnene.

Vi vægter vores instruktørers kvalifikationer højt og tilbyder dem at tage på et DGIkursus hvert år. Vores minimumskrav til instruktørerne på vores Mix-hold er at de har gennemgået et grundlæggende spring-modtager-kursus.

Vi forventer derfor at jeres børn kommer til gymnastik fordi de gerne vil og at de deltager i gymnastikken og at de er omklædte til tøj de kan bevæge sig. Vi forventer at jeres børn hører efter hvad instruktørerne og hjælpetrænerne siger og at I som forældre også lytter til instruktørerne.

Er I uenige med eller har spørgsmål til instruktørerne om noget i forhold til gymnastikken, er I velkommen til at snakke med dem om det efter timen eller tage kontakt til den person der er bestyrelsens kontaktperson for holdet. Vi vil gerne at der er rene og klare linier.

Vi er rigtig glade for den store opbakning fra jer som forældre til gymnastik-holdene og vi kan godt forstå at I gerne vil følge med i hvad jeres barn laver til gymnastik.

Vi vil dog gerne have at I, mens jeres børn laver gymnastik, venter ude i cafeteriet (hallen) eller omklædningsrummet (Tumlesalen).

Til forældre/barn-holdet forventer vi selvfølgelig at I, forældre, deltager aktivt sammen med jeres børn. Og at både børn og forældre er omklædte til tøj I kan bevæge jer i. Større og mindre søskende er velkomne, men de må ikke forstyrre gymnastikken.

Af sikkerhedsmæssige årsager ser vi helst at pigernes lange hår er sat op og at børnene ikke bærer smykker eller andet der hænger løst rundt om halsen, håndleddet, fodleddet mm. samt at lange øreringe er taget af når de laver gymnastik.

Fra 4. gang efter sæsonstart er tilmeldingen til holdet bindende og kontingentet for hele sæsonen skal derfor betales – I får girokort udleveret.

De bedste hilsner og ønsker for en god gymnastiksæson
Bestyrelsen for gymnastik i EIF

©2018  Ensted IF  Skolegade 10 - Stubbæk - 6200 Aabenraa