Aktiviteter

Datoer for EIF's generalforsamlinger

Kære medlemmer. Det er tid til de årlige generalforsamlinger i EIF. Mød op og bak op om det store frivillige arbejde, der laves i vores idrætsforening.


Gymnastik: Mandag den 4.2. kl. 19.30

Teater og Tennis: Tirsdag den 5.2. kl. 19.00

Badminton: Onsdag den 6.2. kl. 19.00

Senior: Fredag den 8.2. kl. 11.00

Fodbold: Tirsdag den 19.2. kl.19.00

Håndbold: Onsdag den 20.2. kl. 19.00

Hovedbestyrelsen: Torsdag den 28. 2. kl. 19.00


Forslag til drøftelse på hovedbestyrelsens generalforsamling skal være formanden i hænde senest fem dage før.

 

Venlig hilsen

Lars Damkjær, Formand, EIF.

AktiviteterDet har været et langt sejt træk, hvor vi er stødt på en masse udfordringer men med jeres opbakning/støtte og et super samarbejde med A78 arkitekter plus alle de frivillige som har hjulpet til. Her tænker jeg både på bestyrelsen i EIA og de som har hjulpet med de start projekter vi har haft, inden er det lykkes, at få et projekt som faktisk er bedre og større end udgangsprojektet som blev startet for et par år siden...


Vi får et super lækkert motionscenter med state of the art maskiner, en meget fin multisal og nyt stort mødelokale. Derudover får vi tilføjet fysioterapi klinikken i hallen. Dette vil give en rigtig god synergi som er til glæde for alle.

Følg os på facebook


Vi kan nu informere at efter flere tilløb hvor vi er stødt på den ene forhindring efter den anden, kan vi informere at byggeriet af tilbygningen til Ensted Hallen vil påbegynde mandag i uge 31.

Ildsjæle


Ensted IF er en forening, der er båret af ildsjæle fra lokalsamfundet. Trænere, hjælpere og bestyrelsesmedlemmer arbejder frivilligt, fordi de har en glæde ved at gøre det de gør, og fordi de mener, at idrætsforeningen er et vigtigt aktiv i lokalsamfundet, som det er værd at bakke op om. Så støt os og giv en hånd med.

Kontakt os


Ensted IF

Skolegade 10, Stubbæk,

6200 Aabenraa

Halinspektør Henning P. Bonde

Mobil: 4014 3821

Følg os


Du kan følge os på facebook