Aktiviteter

HEJ ALLE I FESTGLADE MENNESKER!


Så er datoen for næste halfest i Stubbæk sat.

Fredag d. 29.3.2019, kl. 17.30 afholder vi årets halfest igen.


Det bliver noget ganske ekstraordinært, da Ensted-hallen fylder 40 år! Ikke nok med det, så skal vi fejre den nye tilbygning, som omsider vil stå færdig.


Som sidste år, vil 6feet levere musik og underholdning af høj kvalitet. Der vil være lækker mad fra Gourmet-Huset til de sultne maver. Og hvis dette ikke skulle være nok, vil der blive solgt sprøde grilpølser udenfor.


Du kan tilmelde dig fest via Conventus:


Her er linket til billetter med mad


Bestilling uden mad

(døren åbnes da kl. 21.00)


Ved bord reservation skriv til:

Sejsbjerg28@webspeed.dkAktiviteter


Det har været et langt sejt træk, hvor vi er stødt på en masse udfordringer men med jeres opbakning/støtte og et super samarbejde med A78 arkitekter plus alle de frivillige som har hjulpet til. Her tænker jeg både på bestyrelsen i EIA og de som har hjulpet med de start projekter vi har haft, inden er det lykkes, at få et projekt som faktisk er bedre og større end udgangsprojektet som blev startet for et par år siden.

Vi har fået et super lækkert motionscenter med state of the art maskiner, en meget fin multisal og nyt stort mødelokale. Derudover har vi fået tilføjet fysioterapi klinikken i hallen. Dette vil give en rigtig god synergi som er til glæde for alle.

Ildsjæle

Kontakt os

Ensted IF

Skolegade 10, Stubbæk,

6200 Aabenraa

Halinspektør Henning P. Bonde

Mobil: 40143821

Følg os

Du kan følge os på facebook

Ensted IF er en forening, der er båret af ildsjæle fra lokalsamfundet. Trænere, hjælpere og bestyrelsesmedlemmer arbejder frivilligt, fordi de har en glæde ved at gøre det de gør, og fordi de mener, at idrætsforeningen er et vigtigt aktiv i lokalsamfundet, som det er værd at bakke op om. Så støt os og giv en hånd med.