Ensted Fitness

Ensted Motion og Fitness


Et ønske er gået i opfyldelse...

Ensted Motion og Fitness er et længeventet ønske der nu går i opfyldelse, med åbningen februar 2019. Tiden hvor individuel træning er i fokus samtidig med at kunne skabe et tilbud for alle – med det unikke at der er særlige faciliteter til handicappede og andre med nedsatte fysiske evner.


Ensted Motion og Fitness er en underafdeling af EIA der blev skabt som et led i udviklingen af tilbud af EIA.


Formålet er at kunne tilbyde et unikt og alsidigt tilbud til folk fra nær og fjern.

Motion og styrke

Du kan enten vælge at anvende motionscenteret på egen hånd eller du kan tilmelder/ tilkøber programlægning via conventus og kontakter efterfølgende instruktør for aftale om tid. Herefter mødes man i centeret og taler om mål, behov og begrænsninger, programmet udarbejdes herefter af instruktør og man mødes efterfølgende for gennemgang og udlevering af programmet. Her kan man under første gennemgang også tilpasse yderligere hvis der skulle være ønske om tilrettelser.

 

Alle der ønsker at anvende motionscenteret skal købe en chip og gennemfører et en intro, før de må anvende motionscenteret!

 

Senior, genoptræning og handicap

Motionscenteret er indrettet med særlig tanke på at det kan tilbyde træning til folk der typisk ikke har mulighed for at komme i fitness-centre. Der er særlige maskiner og hjælpemidler der gør at kørestolsbrugere, lammede og andre med nedsat bevægelighed kan træne i særlige maskiner der aktiverer kroppen skånsomt.

 

Maskinerne er også konstrueret med særlige løftesystemer der kan transportere brugeren rundt. Motions centeret er derfor særdeles velegnet til seniorer der skal træne mere skånsomt samt til genoptræningsforløb efter sygdom eller operation.

Standard abonnementer (klik nedenfor, hvis du ønsker at se de gældende priser):