Motion

Holdtræning 


Holdstart uge 36 til og med uge 50.
Tider er oplyst inkl. tid til udstrækning, oprydning mm. Faktisk træningstid 50-60 minutter.

  • Bungee søndag: 10.30-11.45
  • Bungee mandag : 17.45-19.00
  • Bungee onsdag: 19.00-20.15
  • Bungee ligth torsdag: 18.30-19.45

Vi arrangerer også polterabend og private holdtimer efter aftale. For mere info kontakt mette på 27256442.


Bestyrelse:


Bestyrelsen består af
Mette Bendix, Pernille Petersen og Gitte Bleis

Ensted motions afdeling
Motion er en ny afdeling i Ensted idrætsforening, den vil komme til at dække forskellige nye tiltag og holdtrænings former der ikke naturligt falder ind under de andre eksisterende afdelinger.

Aktiviteter som indgår i Motions afdelingen er pt. Bungee fly, cross gym og basket. Hold aktiviteter under DGI´s ”bevæg dig for livet” vil også kunne komme til fremtiden.

Se yderligere beskrivelser af de forskellige hold/træningsformer herunder som afdelingen dækker.
Vi glæder os over at kunne tilbyde nye træningsformer og idrætter med denne afdeling.

på vegne af ensted motion
Mette Bendix

BUNGEE FLY - workout

Bliv flyvende og vægtløs. Mærk suset i kroppen!
Oplev en træning, der er så sjovt, at det ikke virker som motion og alligevel vil din krop høste alle fordelene ved at blive styrket og tonet.


Bungee en fantastisk helkrops-cardio-træning. Bungee-selen er fastgjort i loftet og på bagsiden af selen, så du kan bevæge dig og hoppe frit omkring. Bungee-selen vil følge med dig i bevægelserne, og give dig modstand for at styrke musklerne.


Bungee træning styrker kropsstammen, som er fundamentet for al bevægelse og god stabilitet. Konditionen bliver sat på prøve, imens der hoppes rundt i Bungee-selen.
Bungee træner balancen i forskellige stillinger og udfordres på flere planer og sværhedsgrader.


Adrenalinniveau stiger timen igennem. Bungee kan forbrænde helt op til 800 kalorier på en time! Du vil finde dit indre legebarn frem, og glemme tid og sted.

  1. Man tilmelder sig til et hold. 

  2. Vi starter stille op de første gange og bliver fortrolige med selen og øvelserne – herefter udbygges øvelser, tempo og sværhedsgrad afhængig af holdets ønsker og formåen

  3. Bungee træningen tager ca. 45-60 minutter. Mød op 15 minutter før til klargøring

  4. Tips og tricks: lad gerne være med at spise ”tungt” min. 60 minutter før timen. Tis af  medbring vand, vi anbefaler at have stramtsiddende tøj på, så man undgår at noget sidder og nager. Hav sko på med god støtte.


Medbring det gode humør, mod og dit indre legebarn.

Bungee Light


Bungee ligth er som udgangspunkt som de andre bungee timer, men hvor der bruges mere tid på en rolig opstart. Til dig som er ny i motion, mangler lidt mod, har en lille skavank eller bare ønsker at der er lidt mere tid til at gennemgå øvelser og skabe fortrolighed. Stadig sjovt, hårdt og udfordrende men med mere tid på oplæring.

Følg os på Facebook

Følger du os på facebook, så kan du løbende se de arrangementer og tiltag som Motionsafdeling laver. her vil du også kunne se ændringer og nye hold.


Ensted Motion