Gymnastik

Gymnastik


Kære gymnaster og forældre. Vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører er frivillige personer, der bruger deres fritid på gymnastik sammen med jeres børn fordi de er vilde med gymnastik og gerne vil dele deres entusiasme med børnene.


Vi vægter vores instruktørers kvalifikationer højt og tilbyder dem at tage på et DGIkursus hvert år. Vores minimumskrav til instruktørerne på vores Mix-hold er at de har gennemgået et grundlæggende spring-modtager-kursus.


Vi forventer derfor at jeres børn kommer til gymnastik fordi de gerne vil og at de deltager i gymnastikken og at de er omklædte til tøj de kan bevæge sig. Vi forventer at jeres børn hører efter hvad instruktørerne og hjælpetrænerne siger og at I som forældre også lytter til instruktørerne.


Er I uenige med eller har spørgsmål til instruktørerne om noget i forhold til gymnastikken, er I velkommen til at snakke med dem om det efter timen eller tage kontakt til den person der er bestyrelsens kontaktperson for holdet. Vi vil gerne at der er rene og klare linier.

Bestyrelsen


Formand: Malene Heldt

Kontakt - mobil: 2857 1635 - mail: maleneheldt@gmail.com


Næstformand: Mona Jacobsen

Kontakt - mobil: 2091 9281 - mail: msj@kenish.dk


Bestyrelsesmedlemmer:

Lis Hanquist  -  lishanquist@hotmail.com

Ida Marie Wollesen  -  ida_mariec@hotmail.com

Info fra bestyrelsen


Af sikkerhedsmæssige årsager ser vi helst at pigernes lange hår er sat op og at børnene ikke bærer smykker eller andet der hænger løst rundt om halsen, håndleddet, fodleddet mm. samt at lange øreringe er taget af når de laver gymnastik.

 

Fra 4. gang efter sæsonstart er tilmeldingen til holdet bindende og kontingentet for hele sæsonen skal derfor betales.


De bedste hilsner og ønsker for en god gymnastiksæson

Bestyrelsen for gymnastik i EIF

Træning og Hold

Ved spørgsmål angående gymnastiksæson  er I velkommen til at kontakte Mona Jacobsen på tlf. 2091 9281 eller på gymnastikbestyrelsens fællesmail Enstedgym@gmail.com Der tages forbehold for ændringer.


Familiegymnastik
Sæsonen byder på nye hold og bestyrelse, trænere, hjælpetrænere og minehjælpere ser frem til at tage imod alle jer gymnaster i den kommende tid.
Vi har de seneste år erfaret at der på vores forældre/barn hold, deltager ældre søskende som reelt er for store til at være på holdet. Ligeledes er vores erfaring at der ved de større hold ofte sidder mindre søskende og venter i omklædningsrummet, hvorfor vi i år har valgt at lave et familie gymnastikhold for børn og forældre. Vi håber at det vil give en god aktiv time for familien. Det forventes at børn i alderen 6 måneder til 3 år deltager på holdet sammen med en forældre. For børn i alderen 4-6 år er det op til den enkelte at vurderer om barnet deltager alene på holdet. Familiegymnastik foregår i Enstedhallen, hvilket også giver anledning til at inddele hallen i forskellige niveauer og lave forskellige opstillinger med redskaber tilpasset de forskellige målgrupper.


Vi håber på mange aktivt deltagene forældre der finder deres indre springgymnast og legebarn frem.  Familiegymnastik vil være en kombination af fælles aktiviteter kombineret med alders opdelte aktiviteter, hvorfor der også arbejdes med små serier mv. for de større børn. Vi har igennem tiden fået købt mange spændende redskaber, som vi glæder os til at skulle bruge noget mere i kommende sæson. Ligeledes har gymnastikafdelingen investeret i et stort parti legeskum der også giver anledning til sjov, bevægelse udfordring.


Mandage 16.30 – 17.30. 
Prisen er med eller uden deltagende forældre og med i prisen er der opvisningstøj inkluderet der udleveres i slutningen af sæsonen.

Uanset hvilket hold I ønsker at deltage på er der 3 gratis prøvegange, hvor I har mulighed for at snuse til de forskellige aktiviteter og efter 3. gang tilmelder I jer holdet på www.enstedif.dk under gymnastik.


Springfiduserne - Tirsdage 16.00-17:30

Springfiduserne er for både drenge og piger fra 0. Klasse og opefter.

Vi har igen i år fået interesserede aktive unge trænere og hjælpetrænere til holdet, både kendte, nye og tilbagevendende ansigter og ser frem til en sæson hvor springfiduserne vil være en kombination af leg, gymnastik, spring og rytmik.

Det er for øvede gymnaster og for dem som aldrig har gået til gymnastik før.

Vores mål med træning er at hygge os, og lære grundgymnastik. Vi har i træningen fokus på at hjælpe på alle niveauer, så vi får glade og dygtige gymnaster, samt vi vægter sammenholdet og fællesskabet.Prisen er inklusiv opvisningstøj der udleveres i slutningen af sæsonen.

Hvis dit barn går i Stuffi er det muligt at blive hentet i Stuffi kl. 15:15 af en hjælpetræner. I skal bare sørge for at give Stuffi besked.

Uanset hvilket hold I ønsker at deltage på er der 3 gratis prøvegange, hvor I har mulighed for at snuse til de forskellige aktiviteter og efter 3. gang tilmelder I jer holdet på www.enstedif.dk under gymnastik.


Herrer

Sund og sjov gymnastik for aktive mænd i alle aldre. Første halvdel vil være en kombination af forskellige elementer fra gymnastikken såsom styrke- og konditionstræning efterfulgt af en omgang hockey, så husk endelig at få skoene med.


Dans og bevægelse

Dans og bevægelse er en enkelt og befriende måde at træne alle kroppens muskelgrupper på, det giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance og en følelse af glæde i kroppen. Der arbejdes med sen simpel koreografi, som du selv skal arbejde ud fra, der er ikke ingen rigtige eller forkerte måder at danse og bevæge sig på, men kun din egen unikke måde. Alle kan være med og det kræver ikke dans erfaring for at deltage, men du skal have lyst at bruge din krop på en lidt anderledes måde.


Rytme piger (20+)
NYHED: erfaring eller ej – du bidrager selv til egen udvikling og indhold i træningen. Vi skal både være seriøse og have det
sjovt. Så kom frisk og være med til at starte noget nyt.
Fra torsdag d. 3. september Kl. 18:30 – 20:00 Ensted hallens multisal


Yoga
Her arbejdes der med yogastillinger som er let tilgængelige, så alle kan være med og få fuld udbytte af yogaens fantastiske kraft.
Yogaøvelserne skal være med til at øge kropsbevidstheden og glæden ved at arbejde med kroppen.
Yoga hjælper med at finde indre ro
Yoga hjælper kroppen til mere smidig
Yoga hjælper dig til at blive mere opmærksom på dit åndedræt
Yoga hjælper med at styrke din fysiske og balance
Yoga hjælper kroppen til et bedre flow
Yoga kan afhjælpe smerter i kroppen og meget meget mere .